Winkelplatform

Winkelen is veel meer dan producten kijken en bestellen, winkelen is ook sfeer proeven, beleven, vrijetijdsbesteding en vertrouwen in de juistheid van de keuze. Consumenten zijn non stop online doormiddel van smartphones en tablets. Cixpo kan winkeliers de mobiele toepassingen bieden om een online loyaliteitsprogramma te starten wat winkelbezoek beloond. Cixpo helpt bij de integratie van internet binnen het fysieke koopproces en daarmee klanten te binden en omzetten in actieve kopers.

Het Cixpo loyaliteitsprogramma

Cixpo helpt ondernemers de krachten te bundelen door middel van een digitaal platform. Ondernemers presenteren zichzelf op de website van Cixpo en beschikken over diverse marketing mogelijkheden. Het platform is voor de consument een inspiratiebron op het gebied van winkelen en informeert over evenementen en nieuws binnen de stad.

Het online platform bestaat o.a. uit:

  • een mobiele website;
  • mobiele marketing mogelijkheden; 
  • trainingen voor optimaal gebruik van het platform ;
  • een overzicht van alle ondernemers;
  • voor iedere ondernemer een eigen pagina;
  • ondersteuning voor social media;
  • promotie materiaal voor het platform;
  • ondersteuning voor opbouw en onderhoud van het platform;
  • marketing advies om meer omzet en klanten te genereren.

Projectmatige aanpak

Wij nemen u en de deelnemers volledig mee in de realisatie van het platform. Hierbij moet u denken aan een Introductie avond voor alle leden en een workshop voor het gebruik van het platform. Ondersteuning in het opbouwen van een eigenpagina. Ontwikkeling van promotiemateriaal voor het bekendmaken van het platform. Daarnaast bieden wij diverse maatwerk oplossingen en bespreken deze graag met u.

City Marketing

Cixpo draagt bij aan de promotie van de stedelijke kwaliteiten op het gebied van o.a. winkelen, horeca, sport en evenementen. Cixpo dient als paraplu voor alle initiatiefnemers en evenementenorganisatoren om eenvormig naar buiten te treden en daarmee een gedeelde beleving rondom het centrum en de stad te bewerkstelligen.

Meer informatie of een vrijblijvende presentatie 

Graag geven we u vooraf een reële inschatting van de benodigde middelen en de investering. Daarnaast geven wij graag geheel vrijblijvend een presentatie van het platform bij u op kantoor, maak een afspraak. Ga nu verder naar de contact pagina.